action_marketing_1

Action Marketing

Vill ni öka er försäljning, förändra beteenden och stärka ert varumärke? Action marketing är en kommunikationsmetod som ska skapa maximal uppmärksamhet. Vi skapar ett tema kopplat till andra eventuellt pågående marknadsaktiviteter med målet att öka försäljningen och stärka varumärket. Vid aktiviteter i butik leder det oftast till en markant försäljningsökning på plats just då.

Aktiva Event är experter inom action marketing och med många års erfarenhet i ryggen har vi hjälpt många varumärken och produkter att stärka sin ställning med ökad försäljning som resultat.

Vill ni att ert varumärke skall få en ärlig chans?  Då måste ni visa upp det och lyfta fram era produkter eller tjänster. Tveka inte, hör av er till oss så hjälper vi er!

Anlita oss för er action marketing!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för er action marketing kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi tillsammans kan skapa er perfekta action marketing får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.