action_marketing_demo_och_butiksaktiviteter_1

Demo & Butiksaktiviteter

Vi lyfter fram din produkt i precis rätt ögonblick – i beslutsögonblicket. Genom professionella butiksaktiviteter vet vi att man kan göra skillnad. Att erbjuda kunden möjligheten att känna, pröva, testa, klämma och kanske även smaka på varor ger större köplust, och med professionell personal blir effekten än större. Aktiva Event har jobbat med demo- & butiksaktiviteter i flera år låter era kunder få pröva produkterna under överinseende av våra medarbetare. Framgångsfaktorer är personal som charmar kunderna och har ett ärligt engagemang.

 Vi gör skillnad

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för att skapa en upplevelse för era kunder genom demo- & butiksaktiviteter kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan skapa butiksaktiviteter som gör skillnad får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.