action_marketing_eventmarknadsforing_1

Eventmarknadsföring

Ett budskap ska ut. En tjänst ska marknadsföras. En produkt ska säljas. Eventmarknadsföring ska vara något över det vanliga; det ska vara minnesvärt, roligt och utmanande. Med originella idéer, professionell planering och stort engagemang hjälper vi ert varumärke att stärkas.

Vi finns med under hela processen, från kärnan till att frukten är mogen. Eventmarknadsföring omfattar ofta många ingående delar och kräver erfarenhet och etablerade processer. Vi finns med genom projektledning, bemanning samt genomförande av din eventmarknadsföring så att ditt fokus kan ligga på annat. Målgruppen ska känna sig inspirerad och lockas till dialog, och genom en positiv upplevelse ett ökat intresse för ert varumärke. Fokus ligger på att stärka relationen mellan ditt företag och eventets målgrupp. Vår eventmarknadsföring levererar målgruppsspecifika marknadsföringslösningar som är unika, uppseendeväckande och kostnadseffektiva.

Våra många års arbete med olika typer av marknadsevents med några av de största varumärkena har gett oss stor kompetens och erfarenhet. Vi gör verkligen skillnad och ökar försäljningen för våra kunder – vilket är ett bevisat faktum. Genom exempelvis action marketing, provsmakning och demoverksamhet både inom och utanför butiker eller på en helt annan plats.

Antingen arbetar vi i den befintliga miljön eller så skapar vi specialanpassade installationer som stöd för det aktuella varumärket. Allt beroende av eventets mål samt vilka varumärkesvärden vi ska kommunicera.

Vi klarar större volymer, vi har organiserat marknadsföringsevenemang av olika slag med upp till 90 personer i 25 städer samtidigt.

Anlita oss för er nästa eventmarknadsföring!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för eventmarknadsföring kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan hjäla er med er eventmarknadsföring får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.