action_marketing_road_shows_1

Roadshow

Vi hjälper företag att träffa sina kunder – på deras hemmaplan. Med vårt breda utbud av tjänster kan vi alltid erbjuda rätt lösning till rätt kund, vare sig ni vill ha ett helhetsåtagande för en skräddarsydd roadshow. Vi har en erfarenheten och kunskapen om hur man bäst planerar, förbereder och genomför en roadshow, vilket ger våra kunder den bästa möjliga förutsättning för stärkt varumärke och ökad försäljning.

Anlita oss för er nästa roadshow!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för er nästa roadshow kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang.

Vill ni få reda på mer om hur vi tillsammans kan skapa er perfekta roadshow tillsammans får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se. Läs gärna mer om och beskåda foton från utlandskonferenser som vi har anordnat nedan.