Sampling

Sampling

Vill ni informera och visa upp era produkter?  Då är sampling en bra och enkel metod. Vi kan hjälpa er med att locka kunder att köpa era varor!  Genom professionell sampling i ert närområde kan ni stärka er position och hitta nya kunder!  Sampling är personlig DR vilket är ett dynamiskt och personligt sätt att främja försäljningsarbetet och ett viktigt komplement till traditionell statisk marknadsföring som t.ex. annonsering och utomhusreklam. Det kan vara första kontakten i relationen med en ny kund!

Genom sampling kan ni visa exempel på hur era befintliga eller kommande produkter ser ut. Låta era konsumenter få uppleva och testa era produkter på riktigt.  Sampling sker oftast genom utdelningen av produkter i butik, köpcentrum, på gator och torg, eller stationärt i till exempel en butik då oftast kallat skyltexemplar.  En avgörande framgångsfaktor är personalen. Vi arbetar bara med engagerade, intresserade och glada medarbetare.  På ett trevligt sätt representerar de ert starka varumärke och bidrar till att öka intresset för att handla hos just er.

Anlita oss för er sampling!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för er sampling kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan genomföra er sampling får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se. Läs gärna mer om och beskåda foton från utlandskonferenser som vi har anordnat nedan.