Arrangörer Trading Expo 2012

E2 Trading är huvudarrangör. Bakom E2 ligger Johan Hellström & Peter Nilsson. Ambitionen med E2 Trading är att tillhandahålla bättre verktyg för traders i jakt på en edge. Fokus är svenska aktier och indexterminer. Läs mer på www.e2trading.com.  
Vinnarbyrån är medarrangör. Vinnarbyrån drivs av Tobbe Rosén och är ledande i Sverigepå att genomföra proffsiga kurser i day- och swingtrading. Under 2011 har bolaget gettut två böcker om kort- och långsiktig värdepappershandel som toppat försäljningslistorunder året. Under 2012 lanseras ytterligare två böcker.
Läs mer på www.vinnarbyran.se
Presenting sponsor
Det är TradeNode som hjälper dig med automatisk trading. Genom TradeNodes plattform kan du på ett enkelt sätt använda många av marknadens bästa programvaror för analys och handel. Det är också möjligt för professionella kunder att på samma enkla sätt integrera egna system, t.ex. portföljsystem och algoritmiska handelsmodeller.
Priority sponsor
IG Markets är störst i världen inom CFD-handel och tillhadahåller en innovativ handelsteknologi tillsammans
med enastående kundservice. Företaget är en del av koncernen IG Group Holdings som är noterad på Londonbörsen och ingår i FTSE 250. Med mer än 35 års erfarenhet av handel med derivat, kontor i 14 länder samt en mycket solid finansiell ställning erbjuder IG Markets ett mycket bra och säkert alternativ för den aktiva tradern. IG Markets affärsmodell bygger på att deras kunder ska tjäna pengar på sin handel och stanna hos dem. IG Markets hedgar därför sina positioner och det ingår inte i deras affärsmodell att spekulera mot sina kunders positioner.
Priority sponsor
Avanza erbjuder dig som kund kostnadseffektiv handelmed driftsäkra system på de nordiska, kanadensiska, amerikanska och europeiska marknaderna. Avanza Bank är idag den vanligaste vägen för svenska sparare att göra aktieaffärer och fondbyten, genom våra system gör våra 257 000 kunder varje dag tiotusentals aktie- och fondaffärer. Inom vårt Pro-segment erbjuder vi dessutom dig som aktiv kund våra allra lägsta courtage (från 0,034% och nedåt), våra bästa räntor, gratis handelsapplikation och personlig och professionell support, mäkleri och kundansvariga- allt via ett VIP-nummer. Vi tror också på att erbjuda dig som kund relevanta och intressanta utbildningar och event, då vi vill att växa tillsammans! Självklart har vi inga fasta års- eller administrativa avgifter, du betalar bara när du gör affärer!
Priority sponsor
Hitta kursvinnare är ett mycket bra hjälpmedel för dig som handlar med aktier. Du kan göra både tekniska och fundamentala analyser med programmet och självklart visas kurserna i realtid. Hitta kursvinnare är sedan några år tillbaka det analysprogram som används av flest personer i Sverige och det ägs och drivs av Aktiespararna. Du som deltar på Trading Expo och som inte redan har Hitta kursvinnare kan under dessa dagar köpa programmet med rabatt. Mer information om Hitta kursvinnare finns på www.hittakursvinnare.se
Priority Sponsor
Stockpicker har sedan starten 1997 etablerats som Sveriges till antalet kunder största oberoende analysföretag. Stockpicker erbjuder ett brett utbud av analysprodukter för aktiva investerare och traders. Premiumtjänsten Swing Trader ger varje vecka nya konkreta affärsförslag för aktier, index och råvaror medan Newsletter driver den mer långsiktiga referensportföljen. Verksamheten har under senare år utvecklats genom innovativa samarbeten med flera internationella aktörer som exempelvis Equis MetaStock och IG Markets. Fokus ligger på kundvänliga tradinglösningar. Läs mer på www.stockpicker.se