Företagsevent

Företagsevent i Stockholm

Aktiva Event har under många år arbetat med events i Stockholm och tänker både kreativt och nyskapande. Tillsammans med dig som uppdragsgivare skräddarsyr vi lösningar för ditt event. Vi är med från start till mål och tar oss gärna an även mindre företagsevent som teambildande företagsaktiviteter för den egna personalen.

När ni behöver hjälp med att avgöra tekniska behov för ert företagsevent, hur mat och pauser ska planeras eller besluta om hur lokalerna ska användas och logistik planeras är vi företaget ni ska anlita. Vi gör dokumentation och sammanställer workshopresultat, guidar gäster rätt och ser till att transporter fungerar. Vi är ständigt beredda på att agera på kundens önskemål och arbetar med kundnära service där vi är beredda på alla typer av planerade och oplanerade händelser.

Företagsaktivitet & företagsfest

Står en kickoff på schemat? Eller ska ni planera in någon annan typ av är ett företagsevent? Aktiva Event har arrangerat flera tusen events under årens lopp och kan därmed hjälpa er till ett minnesvärt och energifyllt företagsevent som uppfyller alla deltagares förväntningar.

Ska ni ha firmafest? Vi skapar en företagsfest ni aldrig glömmer och som stärker medarbetarnas samarbete och främjar gemenskapen på företaget. Vi håller i allt från början till slut så ni självklart kan fokusera på er verksamhet. Vi träffas och stämmer av regelbundet för att säkerhetsställa att planeringen för er företagsfest är på väg åt rätt håll och att allt blir enligt era förväntningar och önskemål.

Det kan vara ett evenemang i form av en temafest som en enskild händelse, eller vara integrerad i en del av konferensen eller kanske en resa. Variationerna är oändliga men alltid populära och har en positiv effekt på personal och teamkänsla. Vad vill ni göra tillsammans?

Kontakta ett erfaret eventföretag

Vi strävar inte efter att ha mängder av kunder, vi stävar efter att vara bäst. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet – inom dessa områden är vi vara mycket svåra att överträffa. Låt oss hjälpa er skapa en företagsfest eller företagsaktivitet i Stockholm som alla kommer uppskatta! Kontakta oss via mail eller telefon: 08-564 606 80 så ta vi fram en plan tillsammans.