IMG_5058

Hyra hoppborg och uppblåsbart fotbollsmål

Krydda kalaset eller festen med att hyra hoppborg eller ett uppblåsbart fotbollsmål där man inte kan skjuta utanför! Båda lika roliga tillskott på vilken tillställning som helst, hemma eller på jobbet.

IMG_9123 IMG_4860 Kopia av IMG_9225

För privat bruk

Barnkalas, familjedagar och fester roligare med en aktivitet. Speciellt barn älskar hoppborgar och utifrån vår erfarenhet kan vi säga att det kommer bli succé! Genom att hyra en hoppborg blir du barnens favorit direkt. (OBS! Hoppborgen kan endast användas av barn.)

För företag

Att hyra hoppborg eller ett uppblåsbart fotbollsmål till ett företagsevent för familjer och barn innebär att du har ett populärt dragplåster samt ett garanterat lyckat event. En hoppborg syns väl och visar omgivningen att det är något på gång hos er, att det är festligt att komma till ert företag/butik. Väljer ni därtill att profilera den med er logotyp eller annat budskap blir det en svåröverträffad marknadsföringsyta. I sommar är det fotbolls-EM, varför inte sprida lite extra fotbollsfeber med en uppblåsbar straffspark-anläggning!  Arrangera tävlingar, bjuda in till familjeaktivitet, utmana kunderna etc.

Teknisk specifikation

Det krävs en plan yta på 4 x 4 meter, höjd på ca 5 meter samt vanligt eluttag.

Pris, exkl moms och frakt

1 dag: 2300 kr  ¤  3 dagar: 5700 kr  ¤  7 dagar: 8100 kr

Kontakta oss för mer information

Telefon: 08-564 606 80

Epost: info@aktivaevent.se