Invigningar och Jubileum

Invigning & Jubileum

Vid speciella tillfällen såsom invigning eller jubileum vill man ofta uppmärksamma detta på ett sätt som stärker varumärket och främjar relationen till nyckelmålgruppen. Vi har i många år hjälpt några av marknadens starkaste varumärken vid butikspremiärer, invigningar och olika former av jubileum. Detta kan göras på en massa olika sätt där kreativitet och engagemang avgör hur bra det blir. En av våra viktigaste tillgångar här är vår excellenta eventpersonal som säkerställer att era gäster och kunder tas om hand på allra bästa sätt vid er invigning.

Anlita oss till er invigning

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för er nästa invigning kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan skapa er perfekta invigning tillsammans får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.