Kundevent

Kundevent

Vill ni förstärka er relation eller visa uppskattning till era kunder och samarbetspartners, bjud in dem till ett spännande kundevent! Genom att bjuda på ett professionellt kundevent fyllt av upplevelser och minnesvärda aktiviteter säkerställer du att dina gäster går hem nöjda och belåtna med ett leende på läpparna.

Vi fokuserar på innehåll och upplevelse för att nå målen. Oavsett om ni gör en kul udda aktivitet vid en korvkiosk eller hyr hela Grand Hotell för något mer påkostat så är det i slutändan innehållet och gästernas upplevelse som avgör om det blev lyckat eller inte. Genom hög kreativitet, stort engagemang och målfokusering skapar vi framgångsrika kundevent.

Vi skapar kundevent som vårdar dina kundrelationer samt främjar dina affärer.

Anlita oss för ert nästa kundevent!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för ert nästa kundevent kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan skapa ert nästa perfekta kundevent tillsammans får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.