event_marknadsevent_1

Marknadsevent

I tider som dessa är det viktigt att synas t.ex. via ett välplanerat marknadsevent. Det är viktigt att vara extra påhittig för att exponera sitt varumärke samt hitta mera prisvärda och effektiva sätt att marknadsföra eller sälja sina produkter/tjänster mot målgruppen. Satsa på ett marknadsevent som vågar vara annorlunda och viker av från det traditionella!  Vi lovar att det lönar sig. Ett marknadsevent ska vara det perfekta mötet mellan varumärke, produkt och målgrupp.

Våra många års arbete med olika typer av marknadsevents med några av de största varumärkena har gett oss stor kompetens och erfarenhet. Vi gör verkligen skillnad och ökar försäljningen för våra kunder – vilket är ett bevisat faktum. Genom exempelvis action marketing, provsmakning och demoverksamhet både inom och utanför butiker eller på en helt annan plats.

Antingen arbetar vi i den befintliga miljön eller så skapar vi specialanpassade installationer som stöd för det aktuella varumärket. Allt beroende av eventets mål samt vilka varumärkesvärden vi ska kommunicera.

Vi klarar större volymer, vi har organiserat marknadsföringsevenemang av olika slag med upp till 90 personer i 25 städer samtidigt.

Anlita oss för ert nästa marknadsevent!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för ett marknadsevent kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger resultat.

Vill ni få reda på mer om hur vi tillsammans kan skapa ert perfekta marknadsevent får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.