event_massor_och_utstallning_1

Mässa & Utställning

Ska ni vara med på en mässa eller arrangera en utställning? Vi hjälper er att skapa ett innehåll som stöder er övriga kommunikation och gör ert event till en upplevelse för deltagarna/besökarna. Vi hjälper er att lyfta fram era produkter så ert deltagande på aktuell mässa blir framgångsrik.

Vi kan vidare hjälpa er förstärka er konferens med en proffsig utställning som både kan dra in intäkter och bredda innehållet mot målgruppen.

Vi hjälper er med er mässa

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för ett event eller en mässa kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi tillsammans kan göra er mässa framgångsrik får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.