event_personalevent_1

Personalevent

Med ett personalevent investerar du i företaget. Med ett välplanerat och genomtänkt personalevent blir era medarbetare mer sammansvetsade, kommunikationen blir bättre, arbetsmoralen höjs och friktionerna minskas. De mest framgångsrika företagen har gemensamt att de har en stark företagskultur med hög medarbetarlojalitet. Ett sätt att bidra till det är att skapa förutsättningar för personalen att umgås utanför jobbet.

Aktiva Event arbetar med teambuilding och kreativa lösningar för olika former av events. Vi skräddarsyr det perfekta personaleventet för ert företag. Vi sätter företagets behov i centrum och tar gemensamt fram ett mål med ert personalevent.

Anlita oss för ert nästa personalevent!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för ert nästa personalevent kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi tillsammans kan skapa ert perfekta personalevent får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.