om_oss_1

Om oss

Aktiva Event är en medelstor eventbyrå med stora ambitioner. Vi strävar inte efter att ha massor av kunder, vi vill bara vara bäst. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet – inom dessa områden ska vi vara mycket svåra att överträffa.

Företaget grundades år 2000 och har genom åren jobbat med såväl mindre som mycket stora uppdrag i många olika länder. Vi har samlat på oss stor erfarenhet och rutin som säkerställer att våra kunder kan förvänta sig ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande från start till mål. En pålitlig eventbyrå helt enkelt.

Som eventbyrå och partner till våra kunder är det viktigt för oss att lära känna kunden, vi vill förstå deras verksamhet och deras behov. Vi vill veta varåt dom strävar och vilka utmaningar dom har. Vi vill genom detta säkerställa att vi fokuserar rätt och att våra kreativa idéer träffar mitt i prick. Detta lägger grunden för lyckade event som uppfyller våra kunders förväntan, samt att resan dit genom planeringsprocessen är smidig och effektiv.

Ge oss som er eventbyrå chansen att tillföra nya tankar och idéer till era planer, oavsett om ni ska göra något för första gången eller när det är dags för det där jätteviktiga årliga evenemanget. Vi lovar att vi kommer att ge allt!