om_oss_eventbolag_med_erfarenhet_1

Eventbolag med erfarenhet

Aktiva Event har arbetat med events sedan år 2000 och genomför årligen drygt 150 events i Sverige och globalt. Vi är ett eventbolag med erfarenhet! Vi har sammanlagt drygt 30 års arbete med events i Sverige bakom oss och en mängd andra länder. Från att tidigare i huvudsak varit ett eventbolag med uppdrag utomlands ligger idag vår fokus även på den svenska marknaden. Vår personal är specialiserade på olika områden och har alla arrangerat eller varit delaktiga i ett mycket stort antal events.

Du kan känna dig trygg med att anlita oss och vår erfarenhet som ditt eventbolag. Vi kommer att guida er genom processen alternativt stödja och avlasta er i den omfattning ni önskar.

Vi är ett eventbolag med erfarenhet!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på att vi levererar kreativt utformat evenemang som stöder ert målarbete och bidrar till er utveckling.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan hjälpa er skapa det perfekta eventet får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.