om_oss_langsiktighet-_och_-engagemang_1

Långsiktighet och engagemang

Vi har stort fokus på långsiktighet med målet att behålla alla våra kunder och bidra till deras utveckling. Med högt engagemang så vi få våra kunder att alltid vilja komma tillbaks till oss. Våra kunder ska vara nöjda med hur vi agerar och den inställning och engagemang vi uppvisar i alla förekommande tillfällen. De flesta av våra kunder har också varit med oss i flera år vilket vi ser som en smickrande bekräftelse på att ambitionen är rätt för oss. Och vi uppskattar självklart att de delar vår syn på mervärdet av långsiktighet.

All vår personal brinner för sitt arbete att skapa framgångsrika event genom lyhördhet, personligt engagemang och flexibilitet. Som ett professionellt tjänsteföretag är det ett grundkrav att vår personal tillför just dessa egenskaper i våra uppdrag.

Genom att vi inte är så stora är det lätt att behålla ett högt personligt engagemang vilket blir tydligt i alla led och genom hela processen. Frågar man våra kunder varför de arbetar med oss så är svaret ofta något av följande:

  • Stort personligt engagemang
  • Lyhörda och flexibla
  • Kreativa
  • Stor serviceglädje

Långsiktighet och engagemang

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för ett event kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni veta mer om hur vi kan skapa det perfekta eventet tillsammans får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.