om_oss_lediga_jobb_1

Lediga jobb

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss.

Eventpersonal

Vi söker kontinuerligt efter duktig eventpersonal för bemanning av våra olika uppdrag. Det finns ofta lediga jobb att bemanna för oss. Arbetet sker på behovsbasis och arbetsuppgifter och arbetstider är mycket varierande. För att trivas med jobbet bör du vara en aktiv människa som är positiv, utåtriktad och flexibel. Du bör ha fyllt 18 år, ha god blick för detaljer samt ha hög servicekänsla och vara mycket kvalitetsmedveten. Goda språkkunskaper är meriterande. Maila din ansökan och CV samt bild till info@aktivaevent.se.

Produktionsledare 

Vi är inne i en intensiv jobbperiod med särskilt mycket att göra inom marknadsevent/action marketing. Har du erfarenhet av att planera och producera framgångsrika event för B2C så är du mycket välkommen att höra av dig. Vi jobbar med ett flertal mycket starka varumärken som kräver förstklassiga leveranser – är du vår nästa stjärna att ta hand om dessa?

Praktikplats

Vi har nästan alltid plats för ambitiösa praktikanter som studerar för oss relevanta områden såsom projektledning, event management, marknad & kommunikation m.m. Vi erbjuder egen arbetsplats och hög delaktighet i pågående projekt, för rätt person även eget ansvar för projekt. Maila din presentation och CV till info@aktivaevent.se.