foretagsfest_1

Företagsfest

Dags för företagsfest? Då har du kommit helt rätt! Med hjälp av vår kompetenta personal skapar vi en upplevelse som ni kommer prata om länge efteråt och som stärker medarbetarlojaliteten. En företagsfest tycker vi ska vara lustfylld och inspirerande samt främja gemenskap.

Vi håller i allt från början till slut och frigör tid för er så ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Regelbundna avstämningsmöten säkerställer att planeringen är på rätt kurs och att er företagsfest blir enligt era förväntningar.

Låt oss ta hand om er företagsfest!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för er företagsfest kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan skapa er perfekta företagsfest tillsammans får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.