foretagsfest_julfest_1

Julfest Stockholm

I december efterfrågas ofta stämning och tradition, då kan en klassisk julfest vara passande. Man vill kanske tacka sina kunder och personal för det gångna året och bjuda på något traditionsrikt, festligt och glöggdoftande. Maten har självklart en avgörande del vid en julfest vilket vi lägger mycket stor vikt vid, ett äkta julbord fylld med klassiska rätter eller en särskilt vald inriktning med skaldjur, asiatiskt eller persiskt. Finns massa härliga alternativ.

Er julfest kan fyllas med stämningsfylld live musik eller varför inte en tomtekör? Övrigt innehåll för att höja pulsen på er julfest kan vara pepparkakshustävling, julsångsbattle, dresscode jul och varför inte några riktiga renar som möter upp utanför lokalen? Det finns givetvis ingenting som hindrar er julfest att bli den mest galna och häftigaste upplevelsen på hela året! Det finns massor av roliga teman att välja från om man vill sticka ut och inte gå den traditionella banan. Er nästa julfest kan bli den bästa hittills!

Låt oss arrangera er nästa julfest!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för er nästa julfest kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan skapa er perfekta julfest tillsammans får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se. Aktiva Event på Facebook