foretagsfest_kickoff_utomlands_1

Kickoff utomlands

Utlandet är som vår bakficka! Med många års erfarenhet av resor och events utomlands är vi inte främmande för några önskemål för er nästa kickoff. Vi känner till pärlor och vet vilka fällor som ska undvikas.

Er kickoff utomlands kan vara en safari i Chitwan National Park i Nepal, skoterutflykt på Svalbard eller stämningsfulla utflykter bland klipporna i den Åländska skärgården. Vi har samlat på oss erfarenheter från åtskilliga platser såsom Svalbard, New York, Barcelona, Lissabon, Cannes, Barbados, Grekiska övärlden, Istanbul, Malta, Brasilien, Maldiverna, Val d’Isère och Engelberg.

Er kickoff är inte bara en upplevelse under ett par dagar, målet är att den skall vara ett minne för livet.

Anlita oss för er nästa kickoff utomlands!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för er nästa kickoff utomlands kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni få reda på mer om hur vi kan skapa er perfekta kickoff utomlands tillsammans får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.