foretagsfest_temafester_1

Temafest

Det är alltid kul att spetsa ett evenemang med någon form av temafest. Det kan vara som enskild händelse eller som integrerad del i en konferens eller resa. Att skapa oförväntade upplevelser är alltid populärt och bidrar till en varaktig effekt på evenemanget.

Variationerna är oändliga – klassisk westernfest, omtumlande bondefest, casino i James Bond-stil, dansant 70-tal, spansk fiesta eller tyrolerfest med hängslen och allt. Kläder, dekor och underhållning är väsentliga delar av en lyckad temafest.

Anlita oss för er nästa temafest!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för er nästa temafest kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang.

Vill ni få reda på mer om hur vi tillsammans kan skapa er perfekta temafest får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.