konferenser_och_moten_dagskonferenser_skratt_1

Dagkonferens

Att förlägga er dagkonferens på en plats utanför er ordinarie arbetsplats främjar kreativiteten och energinivån. Ofta stärks teamkänslan och viljan att vara interaktiv när man vistas i en ny miljö. Miljön man vistas i påverkar en persons tankebanor, kreativitet, förmåga att tänka i nya spår och mentala energi.

Beroende av syfte och mål med er dagkonferens tar vi tillsammans med er fram ett lämpligt förslag på anläggning och skräddarsyr ett upplägg med allt från anmälan och mat till aktiviteter och transport. Vid behov finns självklart vår duktiga eventpersonal på plats och ser till att allt fungerar som det ska och säkerställer att ni kan fokusera på innehållet i själva konferensen.

Anlita oss för er dagkonferens!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för ett event eller en dagkonferens kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang med hög kostnadseffektivitet.

Vill ni få reda på mer om hur vi tillsammans kan skapa er perfekta dagkonferens får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.