Inspiration konferenser och möten

Konferens i Stockholm

Att planera och genomföra en konferens innebär mycket arbete och ett stort utbud att välja mellan. Med oss som partner får ni de rätta förutsättningarna för en lyckad konferens. Tillsammans med er ser vi över era behov och önskemål, och planerar och genomför sedan allt hela vägen in i mål. Med våra 13 år i branschen och över 2000 arrangerade konferenser runt om i världen kan vi erbjuda något för alla, vare sig det är konferensanläggningar i Stockholm city, Tylösand eller Malaysia ni har i tankarna.

Konferensaktiviteter

En konferens blir som allra bäst då konferensaktiviteter är planerade. Det ger möjlighet till personliga möten mellan aktiviteter som inte enbart sätter press på deltagarna, utan även bidrar till starkare band och bättre relationer. Vare sig konferensaktiviteten består av utbildning, kreativa lekar, mässa eller kanske teambildning.

En konferens med event kan vara kreativ och lekfull samtidigt som den är lärorik och utvecklande. Ett event är något som händer där och då och som talar till alla våra sinnen. Delade upplevelser som man inte får uppleva på hemmaplan stärker arbetstrivseln. En kvalitativ konferens med event ger ett mindre allvarligt inslag som kan skapa positiva förändringar för företaget. Vi hjälper er gärna planera in event och aktiviteter som gynnar företaget och personalen.

Konferensresor

Vill ni resa med företaget? Vår stora erfarenhet av konferensresor kommer väl till pass då ni vill skapa en konferens utöver det vanliga. En resa med kollegorna främjar energinivån och kreativiteten. Teamkänslan stärks samtidigt som förmågan att tänka i nya banor får en nytändning i den nya miljön. Vi sammanställer hela paketet från resa och boende till vad konferensen ska bestå av. Duktig och serviceinriktad personal ser sedan till att allt flyter när ni är på plats.

Boka konferens med oss

Vill ni boka konferens som möter era behov och krav? Då är vi er tacksamma partner. Välkomna att kontakta oss via mail eller telefon: 08-564 606 80 så berättar vi hur vi kan hjälpa er.