Konferens & Moten

Skidresor

Skidresor kommer alltid att vara bland de mest populära eventresorna man kan göra. Gemensamma skidresor för medarbetare eller kunder är mycket populärt. Att varva härlig skidåkning med andra spännande vinteraktiviteter samt det speciella kvällslivet i fjällen är alltid uppskattat. Vi skräddarsyr era skidresor! Vi börjar med att ta fram olika förslag på destinationer, det finns många härliga alternativ – Hemavan där man landar med flyg mitt i byn, Åre med utmärkta tågförbindelser eller Sälen med sitt enorma utbud av nerfarter, Engelberg med sin alpcharm och fantastiska skidåkning. Sedan går vi vidare  med att ordna resa och boende samt lägger upp programmet enligt era önskemål, bl.a. välja aktiviteter för att verkligen skapa den där minnesvärda upplevelsen.

Anlita oss för era skidresor!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss för era kommande skidresor kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang fyllda av upplevelser!

Vill ni få reda på mer om hur vi tillsammans kan skapa era skidresor får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.